سپتیک تانک و نکاتی درباره تعیین حجم برج خنک کن
سپتیک تانک در تصفیه فاضلاب واحد مهمی است که استفاده میشود حال برای استفاده از آن باید حجم سپتیک تانک را برآورد کنید که در این مقاله روشهای آن را گفتیم
سپتیک تانک و نکاتی درباره تعیین حجم آن
سپتیک تانک یکی از واحدهای مهم در تصفیه فاضلاب محسوب میشود که بهطور گسترده در اماکن مختلف مثل هتلها، منازل مسکونی، کارخانهها و … استفاده میشود. یکی از نکات مهم در ساخت این ابزار، استفاده از اندازههای استاندارد و محاسبات مربوط به آن است که در این مقاله میخواهیم درباره آن نکاتی را ارائه دهیم.
سپتیک تانک فاضلاب و ابعاد استاندارد در آن
با استفاده از فرمول حجم استوانه میتوان حجم سپتیک تانک را به دست آورد. فرمول حجم استوانه در زیر میتوانید مشاهده کنید.
حجم = عدد پی * شعاع به توان دو * طول یا همان ارتفاع (V = π r 2 h)
حال با داشتن حجم سپتیک تانک، میتوان به ابعاد شعاع و طول (ابعاد استاندارد) هم دست پیدا کرد. ازآنجا در طراحی سپتیک تانک باید یک سری اندازههای مشخص و استاندارد بهکاررفته باشد لذا نمیتواند هر عددی را برای شعاع در نظر گرفت.
مثلاً شعاع یک متر برای حجم 50 مترمکعب نامناسب است چراکه منجر به افزایش حدود 16 متر طول سپتیک تانک بهصورت غیرمعمول میشود.
اما در یک شرایط خاص میتوان اندازه دلخواه مشتری را مطابق با نیاز مشتری لحاظ کرد ولی در حالت کلی در شرکت ما، ابعاد سپتیک تانک استاندارد فاضلاب به شرح زیر است.
سپتیک تانک و محاسبات مربوط به آن
آگاهی از مقدار تجمع فاضلاب در یک ساختمان در شبانهروز، امر مهمی در تعیین حجم سپتیک تانک است.
بر اساس مقدار فاضلاب تخلیهشده، حجم سپتیک تانک هم متفاوت بوده و دارای مقادیر زیر است:
1) حجم تانک 3 مترمکعب است اگر در شبانهروز، تا 2 مترمکعب فاضلاب جمع شده باشد.
2) حجم تانک 5/1 برابر حجم فاضلاب است اگر حجم فاضلاب بین 2 تا 6 مترمکعب باشد.
3) حجم فاضلاب اگر بین 6 تا 60 باشد، باید از رابطه زیر حجم تانک را حساب کرد:
V=4500+0.78Q
(در این معادله، V معادل حجم سپتیک تانک و Q، معادل حجم فاضلاب جمع شده در شبانهروز است)
جدیدترین خبری که باید آن را اعلام کنیم این است که شرکت ما، سپتیک تانک پلیاتیلن و پکیج تصفیه فاضلاب را تولید و راهاندازی نموده است.
در بحث محاسبات سپتیک تانک، شما میتوانید با مراجعه به جدول کتاب متکاف که در خصوص تصفیه فاضلاب است، از یکی دیگر از روشها مطلع شوید که در بالا میتوانید تصویر آن را مشاهده نمایید.
برج های خنک کننده , کولینگ تاور , برج خنک کننده گالوانیزه , تولید برج خنک کننده , نصب و راه اندازی انواع برج خنک کننده , تهویه مطبوع ساختمان , برج خنک کننده مدار بسته , پکینگ , تعمیرات برج خنک کننده , برج خنک کن جریان مخالف , برج خنک کن جریان متقاطع , برج خنک کننده گرد